top of page

Verpleegkundige zorg aan huis 24/7

Heeft u zorg nodig zonder uw huis te verlaten? Bent u op zoek naar ervaren verpleegkundigen aan huis in de buurt van uw woning ? Neem contact op met Wes Zorg, uw betrouwbare partner voor al uw verpleegkundige zorg aan huis, 7 dagen per week, in de regio's Overijse, Tervuren, Hoeilaart, Zaventem en Brussel.

Ons team van professionele en toegewijde verpleegkundigen staat altijd klaar om hoogwaardige zorg te bieden in uw eigen huis, ongeacht uw zorgbehoefte. Wij begrijpen dat elke persoon unieke gezondheidsbehoeften heeft, daarom passen wij onze verpleegkundige zorg aan op basis van elke patiënt en specifieke vereisten. Of u nu behoefte heeft aan incidentele zorg, regelmatige ondersteuning of 24/7 intensieve zorg, ons team van zorgverleners staat voor u klaar om u te ondersteunen.

Neem contact op met onze verpleegkundigen aan huis, 7/7 dagen 

73 Stationsstraat,
3080 Tervuren

0467 73 62 80

Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke behoeften op het gebied van thuisverpleging te bespreken. Ons vriendelijke team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u de best mogelijke zorg te bieden. Bij Wes Zorg staat uw gezondheid en comfort voorop.

Bedankt voor uw bericht. We zullen zo snel mogelijk per e-mail en telefonisch op uw verzoek reageren.

Neem contact op met thuisverplegers in Overijse, Tervuren, Hoeilaart, Zaventem en Brussel.

Thuisverpleging in Overijse, Tervuren, Hoeilaart, Zaventem en Brussel

Onze gekwalificeerde verplegers zijn getraind om verschillende soorten zorg te bieden, zoals injecties, infusen, wondverzorging, medicatiemanagement, postoperatieve zorg, stomazorg, diabeteszorg en nog veel meer in de gemeenten Brussel, Tervuren, Overijse, Hoeilaart en Zaventem. We kunnen omgaan met alle medische aandoeningen, zelfs de meest complexe, en gespecialiseerde zorg bieden die u nodig heeft. Bovendien zijn al onze zorgverleners erkend door alle ziekenfondsen, dus u kunt gerust zijn in de wetenschap dat onze verpleegkundige diensten worden vergoed door uw ziekenfonds.

Bij Wes Zorg is uw welzijn onze absolute prioriteit. We zijn toegewijd aan het bieden van kwaliteitszorg, met respect, medeleven en waardigheid. We werken nauw samen met u, uw familie en uw medisch team om een naadloze coördinatie en een alomvattende aanpak van uw gezondheid te waarborgen.

bottom of page