top of page
 Verpleging aan huis voor chronische aandoeningen in Hoeilaart, Tervuren, Zaventem, Overijse en Brussel

Thuisverpleging voor mensen met chronische aandoeningen, 24/7

Thuisverpleging in Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Zaventem en Brussel

Bij Wes Zorg begrijpen we de uitdagingen waarmee mensen met chronische aandoeningen worden geconfronteerd, en we zijn vastbesloten om gespecialiseerde verpleegkundige ondersteuning te bieden om hun kwaliteit van leven te verbeteren. Onze gekwalificeerde verpleegkundigen staan klaar om persoonlijke zorg, effectief ziektemanagement en attente begeleiding te bieden gedurende het hele zorgtraject.

We zijn gespecialiseerd in het beheer van chronische aandoeningen zoals diabetes, hypertensie, astma, artritis, hart- en longziekten, en nog veel meer. In nauwe samenwerking met de patiënten en medische teams stellen onze verpleegkundigen individuele zorgplannen op, inclusief preventieve maatregelen, regelmatige follow-ups, medicatiebeheer en advies over een gezonde levensstijl.

We geloven in het empowerment van patiënten door middel van educatie en advies dat is afgestemd op hun aandoening. Onze verpleegkundigen verstrekken gedetailleerde informatie over de ziekte, behandelingen, aanpassingen in levensstijl, juiste voeding en zelfmanagementstrategieën. We zijn toegewijd om patiënten te helpen hun aandoening te begrijpen, geïnformeerde beslissingen te nemen en actief deel te nemen aan hun eigen welzijn.

Onze verpleegkundigen zorgen voor regelmatige monitoring van patiënten met chronische aandoeningen. Dit kan onder meer het regelmatig meten van vitale functies, het monitoren van symptomen, het evalueren van de respons op medicatie en het aanpassen van de behandelingen omvatten. We zijn er om continue monitoring te bieden en snel te reageren op de behoeften van onze patiënten.

Chronische aandoeningen kunnen een aanzienlijke emotionele impact hebben op patiënten. We bieden emotionele en psychologische ondersteuning om patiënten te helpen omgaan met de uitdagingen van hun ziekte. Onze verpleegkundigen zijn er om te luisteren, ondersteuning te bieden en patiënten te begeleiden in hun traject, hen aan te moedigen een positieve houding te behouden en hulpbronnen te vinden om stress en angst aan te pakken.

Neem nu contact met ons op om te profiteren van onze gespecialiseerde verpleegkundige zorg voor chronische aandoeningen. We staan klaar om u te ondersteunen en te helpen een vervuld leven te leiden, ondanks de ziekte.

bottom of page