top of page
Thuisverpleging in Tervuren

Thuisverpleging in Tervuren

Met Wes Zorg heeft u toegang tot een team van professionele en zorgzame verpleegkundigen, gespecialiseerd in alle soorten thuisverpleging, op elk moment, en dit alles in het comfort van uw eigen huis. Wat uw gezondheidsbehoeften ook zijn, wij staan klaar om u persoonlijke ondersteuning en zorg te bieden die is afgestemd op uw situatie, zoals katheterisatie, bloedafname, complexe en eenvoudige wondverzorging, postoperatieve zorg, medicatiebeheer, hygiënische zorg en nog veel meer.

 

We zijn toegewijd aan het leveren van kwaliteitszorg die attent is en uw waardigheid respecteert in de hele gemeente Tervuren.

Als thuisverplegers begrijpen we ook het belang van emotionele ondersteuning en het onderhouden van een goede relatie en duidelijke communicatie. Ons team staat klaar om naar uw zorgen te luisteren, uw vragen en behoeften te beantwoorden, en deskundig advies te geven om uw algeheel welzijn en gezondheid te behouden, en uw thuiszorgafspraken zo aangenaam mogelijk te maken.

Naast beschikbaarheid 7 dagen per week en 24 uur per dag, zijn al onze verplegers erkend en kunnen uw thuiszorgafspraken vergoed worden door uw ziekteverzekering. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen om uw behoeften op het gebied van thuiszorg in Tervuren te bespreken. Ons competente en zorgzame team staat klaar om u de ondersteuning te bieden die u nodig heeft om uw gezondheid en welzijn te behouden in uw vertrouwde omgeving.

bottom of page