top of page
Thuisverpleging op lange termijn in Hoeilaart, Tervuren, Zaventem, Overijse en Brussel.

Langdurige thuisverpleging

Onze thuisverpleegkundigen zijn 24/7 beschikbaar voor langdurige thuisverpleging aan patiënten die voortdurende ondersteuning nodig hebben in Overijse, Tervuren, Hoeilaart, Zaventem en Brussel.

 

Ons zorgteam is toegewijd aan het leveren van attente en gepersonaliseerde thuiszorg, waarbij de focus ligt op het welzijn en de kwaliteit van leven van elke patiënt. We zijn er om u te ondersteunen tijdens uw langdurige traject van thuisverpleging.

Thuisverpleging aan huis in Overijse, Tervuren, Hoeilaart, Zaventem en Brussel

Volledige behoeftebeoordeling

Voordat we met de zorg beginnen, voeren onze verpleegkundigen een volledige behoeftebeoordeling uit bij elke patiënt, waarbij rekening wordt gehouden met hun gezondheidstoestand, voorkeuren en langetermijndoelen voor zorg.

Medicatiebeheer

We zorgen voor nauwkeurig en veilig beheer van voorgeschreven medicatie, met inachtneming van de juiste schema's en doseringen. Onze verpleegkundigen kunnen ook advies geven en herinneringen verstrekken over het innemen van medicijnen.

Educatie en advies

Onze verpleegkundigen bieden uitgebreide educatie over zelfmanagement van de gezondheid, voedingsadvies, aanpassingstechnieken en beschikbare bronnen voor patiënten en hun families.

Verzorging van chronische ziekten

Als experts in de behandeling van chronische aandoeningen zoals diabetes, hypertensie, artritis, hartaandoeningen, enz., bieden wij gespecialiseerde zorg, bewaken wij symptomen en helpen wij patiënten effectief omgaan met hun aandoening.

Comfort- en welzijnszorg

Wij streven ernaar het comfort en welzijn van onze langetermijnpatiënten te verbeteren. Dit kan onder meer persoonlijke hygiëne, huidverzorging, pijnmanagement en andere comfortgerelateerde verpleegbehoeften omvatten.

Wondzorg en verbanden

Bij chronische wonden of verwondingen bieden onze verpleegkundigen gespecialiseerde wondzorg, waarbij geavanceerde technieken worden gebruikt om genezing, wondsluiting en preventie van infecties en complicaties te bevorderen.

Neem contact met ons op voor al uw langetermijnthuisverpleging

Wij zijn hooggekwalificeerde verpleegkundigen die getraind zijn in het beheer van langetermijnzorg. Met up-to-date kennis van beste verpleegpraktijken en jarenlange ervaring streven wij ernaar om zorg op maat te leveren, rekening houdend met individuele behoeften, voorkeuren en doelen als patiënt, en bevorderen we een open communicatie zodat u altijd centraal staat en de controle hebt over uw gezondheid en leven.

Aarzel niet om nu contact met ons op te nemen voor professionele en zorgzame langetermijnthuisverpleging. We zijn er om u te begeleiden in uw zorgtraject en u te helpen een optimale levenskwaliteit te behouden. We behandelen elke patiënt met respect, waardigheid en medeleven, waarbij we het belang van hun autonomie en actieve betrokkenheid bij hun zorg erkennen. We passen ons aan aan de planning en specifieke behoeften van elke patiënt, waardoor we flexibele en aangename langetermijnondersteuning bieden.

Thuisverpleging op lange termijn in Hoeilaart, Tervuren, Zaventem, Overijse en Brussel.

Ons toegewijde en ervaren team van verpleegkundigen staat klaar om kwalitatieve thuisverpleging en voortdurende ondersteuning te bieden

Wat uw behoeften op het gebied van langdurige verpleging ook zijn, wij zijn er om kwalitatieve thuiszorg te bieden in Overijse, Zaventem, Hoeilaart, Tervuren en Brussel. Onze langdurige thuiszorg omvat, maar is niet beperkt tot :

bottom of page