top of page
Thuisverpleging in Overijse, Tervuren, Zaventem, Hoeilaart en Brussel

Contacteer uw thuisverpleegkundigen in Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Zaventem en Brussel

Bent u op zoek naar kwalitatieve thuisverpleging ? Zoek niet verder! Bij Wes Zorg staan we klaar om aan al uw behoeften op het gebied van thuisverpleging te voldoen. Ons competente en toegewijde team staat paraat om u persoonlijke en zorgzame diensten aan te bieden in het comfort van uw eigen huis.

We begrijpen dat uw gezondheid en welzijn van cruciaal belang zijn, daarom doen we er alles aan om u een uitstekende zorgervaring te bieden. Of u nu dagelijkse ondersteuning nodig heeft, gespecialiseerde zorg voor een chronische aandoening, palliatieve zorg of een andere verpleegkundige dienst, wij zijn er om u te ondersteunen.

Bedankt voor uw inzending

contact form

Adres

73 Stationsstraat

3080 Tervuren

Contactinformatie

Uurrooster 

0467 73 62 80

Maandag tot zondag

Feestdagen

24 uur per dag

24 uur per dag

Neem 7/7 contact met ons op voor al uw behoeften aan thuisverpleging in Overijse, Tervuren, Zaventem, Hoeilaart en Brussel

Door te kiezen voor Wes Soins, profiteert u van de expertise van ons team van gekwalificeerde en ervaren verpleegkundigen. We luisteren naar uw behoeften en onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat u de zorg krijgt die is afgestemd op uw specifieke situatie.

We zijn erkend door alle ziekenfondsen en onze beschikbaarheid 24 uur per dag, 7 dagen per week geeft u totale gemoedsrust, wetende dat we er voor u zijn, ongeacht het tijdstip van de dag of nacht.

Wacht niet langer om voor uw gezondheid en welzijn te zorgen. Neem nu contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken en uw thuisverpleging te plannen. Ons warme en professionele team staat te popelen om u te helpen uw optimale gezondheid te herstellen en voluit te leven, omringd door kwaliteitszorg. Wacht niet langer, bel ons vandaag nog en zet de eerste stap naar een betere levenskwaliteit.

bottom of page