top of page

Over ons

Ontdek ons team van professionele thuisverpleegsters

Wes Zorg is een groep van thuisverpleegkundigen gevestigd in Overijse, Tervuren, Zaventem, Hoeilaert en Brussel.

Onze expertise stelt u in staat te profiteren van continue thuiszorg zonder het comfort van uw huis te verlaten. Deze dienst kan variëren van een eenvoudig vervolgbezoek tot een compleet zorgplan, afhankelijk van uw behoeften. 

Het kan een beetje moeilijk zijn om de juiste zorgverleners te vinden om zo goed mogelijk aan al uw behoeften op het gebied van thuisverpleging te voldoen.

Bij Wes Zorg zijn we toegewijd om de meest uitgebreide thuisverpleging te bieden aan al onze patiënten. Wij ontwikkelen een thuiszorgplan dat u de juiste ondersteuning en behandeling biedt die u nodig hebt om onafhankelijk te blijven, uw gezondheid te herwinnen en een aangenaam en bevredigend leven te blijven leiden. 

Woont u in de gemeenten Overijse, Tervuren, Zaventem, Hoeilaert en Brussel ? En u heeft ervaren thuisverpleegkundigen nodig voor uw 24/7 thuiszorg ? Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we samen uw toekomstige zorgsessies kunnen plannen.

Thuisverpleegkundige zorg in Hoeilaart, Tervuren, Zaventem, Overijse, Woluwe

Vind de ideale thuisverplegers om voor uw gezondheid te zorgen bij Wes Zorg

Of u nu behoefte heeft aan lichte thuiszorg of aan meer gespecialiseerde en complexe zorg, ons team van thuisverplegers staat klaar om u dagelijks te ondersteunen.

We zullen u begeleiden gedurende uw herstelperiode en nauw samenwerken met u, uw familie, uw huisarts en andere medische zorgverleners.

Omdat uw gezondheid onze hoogste prioriteit is, zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u snel en volledig herstelt in het comfort en de rust van uw eigen huis.

Nos tests

Vertrouw op onze thuisverplegers die 24/7 voor u klaarstaan

We begrijpen het belang van constante, ervaren en betrouwbare verpleegkundigen aan uw zijde om kwalitatieve thuisverpleging te bieden wanneer u het nodig heeft.

Continuïteit van zorg is een belangrijk aspect van een snel en volledig herstel, en we zullen ervoor zorgen dat er altijd een verpleegkundige beschikbaar is wanneer u deze nodig heeft.

Bij Wes Zorg is ons doel om u dagelijks alle verpleegkundige zorg en ondersteuning te bieden die u nodig heeft, zodat u uw leven kunt blijven leiden zoals u gewend bent, zonder uw vertrouwde omgeving te verlaten.

We besteden veel zorg aan het opstellen van een gedetailleerd en volledig schema voor thuisverpleging, zodat u op elk moment gemoedsrust en geluk kunt ervaren.

Thuisverpleegsters in Hoeilaart, Tervuren, Zaventem, Overijse, Woluwe
bottom of page