top of page
Thuisverpleegsters in Hoeilaart, Tervuren, Zaventem, Overijse, Woluwe

Over ons

Ontdek ons team van professionele thuisverpleegsters

Wes Soins is een groep van thuisverpleegkundigen gevestigd in Overijse, Tervuren, Zaventem, Hoeilaert en Woluwe.

Onze expertise stelt u in staat te profiteren van continue thuiszorg zonder het comfort van uw huis te verlaten. Deze dienst kan variëren van een eenvoudig vervolgbezoek tot een compleet zorgplan, afhankelijk van uw behoeften. 

Onze missie

Het kan een beetje moeilijk zijn om de juiste zorgverleners te vinden om zo goed mogelijk aan al uw behoeften op het gebied van thuisverpleging te voldoen.

Bij Wes Soins zijn we toegewijd om de meest uitgebreide thuisverpleging te bieden aan al onze patiënten. Wij ontwikkelen een thuiszorgplan dat u de juiste ondersteuning en behandeling biedt die u nodig hebt om onafhankelijk te blijven, uw gezondheid te herwinnen en een aangenaam en bevredigend leven te blijven leiden. 

Woont u in de gemeenten Overijse, Tervuren, Zaventem, Hoeilaert en Woluwe ? En u heeft ervaren thuisverpleegkundigen nodig voor uw 24/7 thuiszorg?

Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we samen uw toekomstige zorgsessies kunnen plannen.

Thuisverpleegkundige zorg in Hoeilaart, Tervuren, Zaventem, Overijse, Woluwe

Vind met Wes Soins de ideale thuisverpleegsters om voor uw gezondheid te zorgen.

Of u nu lichte thuishulp nodig heeft of meer gespecialiseerde of complexe zorg, ons team van thuisverplegers is er om u dagelijks te ondersteunen.

Wij begeleiden u tijdens uw herstel en werken nauw samen met u, uw familie, uw huisarts en andere medische hulpverleners.

Uw gezondheid is onze topprioriteit, en wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u snel en volledig herstelt in het comfort en de rust van uw eigen huis.

Thuisverpleegsters waar u 24/7 op kunt rekenen

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat u kunt rekenen op consistente, ervaren en betrouwbare verpleegkundigen die u thuis verpleegkundige zorg van hoge kwaliteit kunnen bieden wanneer u die nodig hebt.

Continuïteit van zorg is een belangrijk aspect van een snel en volledig herstel en wij zullen ervoor zorgen dat er een verpleegster bij u thuis aanwezig is wanneer u er een nodig heeft.

Bij Wes Soins is het ons doel om u alle verpleegkundige zorg en hulp te bieden die u dagelijks nodig heeft, zodat u uw leven kunt voortzetten zonder uw vertrouwde omgeving te verlaten.

Wij stellen alles in het werk om een gedetailleerd en allesomvattend plan voor thuisverpleging op te stellen dat u op elk moment gemoedsrust en geluk zal bezorgen.

Thuisverpleegsters in Hoeilaart, Tervuren, Zaventem, Overijse, Woluwe
Nos tests
bottom of page