top of page

Verpleegkundige zorg aan huis voor moederzorg en kinderzorg

Bij Wes Zorg begrijpen we dat de periode van zwangerschap en kraamtijd een speciale en delicate tijd is in het leven van een vrouw. Ons team van gespecialiseerde verpleegkundigen in moederzorg staat klaar om zorgzaam en kwalitatief hoogwaardige zorg te bieden aan nieuwe moeders en hun pasgeborenen, rechtstreeks in het comfort van hun eigen huis. We streven ernaar om een positieve ervaring tijdens de moederzorg te bieden door gepersonaliseerde zorg te leveren en te voldoen aan de specifieke behoeften van elk gezin.

Thuisverpleging voor materniteitszorg in Hoeilaart, Tervuren, Zaventem, Overijse en Brussel.

Verpleegkundigen aan huis in Overijse, Tervuren, Zaventem, Hoeilaart en Brussel

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor onze thuiszorgdiensten op het gebied van moederzorg en kinderzorg, 7/7 dagen

Bij Wes Zorg zijn we toegewijd aan het begeleiden van nieuwe moeders en hun pasgeborenen tijdens hun reis van het ouderschap en het waarborgen van de gezondheid van onze jongste patiënten. Neem nu contact met ons op om uw behoeften op het gebied van thuiszorg voor moederzorg en kinderzorg te bespreken en een eerste afspraak te maken met ons team van verpleegkundigen in de gemeenten Tervuren, Hoeilaart, Zaventem, Overijse en Brussel.

bottom of page