top of page
Thuisverpleging voor ouderen in Hoeilaart, Tervuren, Zaventem, Overijse en Brussel.

Thuisverpleging voor ouderen

Thuisverpleegkundige 7/7 dagen in Overijse, Tervuren, Hoeilaart, Zaventem en Brussel

Dankzij onze ervaring kunnen we de specifieke behoeften van ouderen op het gebied van gezondheidszorg effectief voorzien en erop anticiperen. Ons team van toegewijde en bekwame verpleegkundigen staat klaar om de nodige verpleegkundige zorg en ondersteuning te bieden aan onze patiënten, met aandacht voor het welzijn en comfort van ouderen. We begrijpen het belang van het behouden van uw onafhankelijkheid en het bevorderen van uw kwaliteit van leven.

Assistentie bij dagelijkse activiteiten

Onze verpleegkundigen zijn getraind om ouderen te helpen bij dagelijkse activiteiten, zoals persoonlijke verzorging, aankleden, baden, eten en mobiliteitsondersteuning. We zijn er om ouderen te helpen hun autonomie te behouden en deze essentiële taken veilig en met waardigheid uit te voeren.

Medicatiemanagement

Het innemen van medicijnen kan voor ouderen complex zijn vanwege meerdere voorgeschreven medicijnen en doseringsschema's. Onze verpleegkundigen kunnen helpen bij het beheren van medicijnen door ervoor te zorgen dat de juiste medicijnen op het juiste moment en in de juiste dosering worden ingenomen. We bieden ook herinneringen voor medicatie en houden eventuele bijwerkingen en reacties op de behandeling in de gaten.

Chronische zorg

Ouderen kunnen lijden aan chronische aandoeningen zoals diabetes, hypertensie, hartziekten, enz. De thuisverpleegkundigen van Wes Soins kunnen specifieke zorg bieden om deze aandoeningen te beheren, inclusief symptoommonitoring, medicatiebeheer, educatie over ziektemanagement en noodzakelijke levensstijlveranderingen.

Gezondheidsmonitoring

We bieden regelmatige gezondheidsmonitoring voor ouderen, waaronder het controleren en bijhouden van vitale functies, symptoommonitoring en beoordeling van hun algehele gezondheidstoestand. Dit stelt ons in staat om eventuele veranderingen of gezondheidsproblemen snel op te merken en erop te reageren.

Emotionele en sociale ondersteuning

We begrijpen dat ouderen zich soms eenzaam of geïsoleerd kunnen voelen. Onze verpleegkundigen bieden emotionele en sociale ondersteuning door vertrouwensrelaties op te bouwen, aandachtig te luisteren en ouderen aan te moedigen deel te nemen aan sociale activiteiten. We streven ernaar hun emotioneel welzijn te bevorderen en isolement te voorkomen.

Neem nu contact met ons op om te bespreken welke specifieke behoeften u heeft op het gebied van verpleegkundige zorg voor ouderen. We zijn er om professionele, betrouwbare, attente en op maat gemaakte verpleegkundige diensten te bieden die aansluiten bij de unieke behoeften van elk van onze patiënten.

bottom of page